Про організацію проведення громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі

Рішення виконавчого комітету №325 від 27.06.2018. Дата оприлюднення 04.07.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст.21 Статуту територіальної громади м.Запоріжжя, розглянувши звернення голови Громадської організації «ЕКО ЦЕНТР» Панасенка П.Г. та голови Громадської організації «Запорізька правозахисна ліга «Універсал» Тарасова Д.О. від 07.06.2018 №1824, з метою організації підготовки заходів, пов’язаних з проведенням громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, враховуючи розпорядження міського голови від 22.06.2018 №226р «Про проведення громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити на офіційному веб-сайті Запорізької міської влади інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі за 10 днів до дати проведення громадських слухань.

2. Затвердити порядок проведення, регламент та порядок денний громадських слухань (додається).

3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради організувати реєстрацію членів громади та технічну підтримку на громадських слуханнях.

4. Просити Дніпровський відділ ГУНП України у Запорізькій області забезпечити охорону порядку під час проведення громадських слухань.

5. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування бригади екстреної (швидкої) допомоги під час проведення громадських слухань.

6. Просити ЗМУ ГУ ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування бригади рятувальників під час проведення громадських слухань.

7. Управлінню з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, управлінню з питань земельних відносин Запорізької міської ради в межах компетенції розглянути результати громадських слухань щодо розробки та прийняття комплексної Програми озеленення міста Запоріжжя, Програми побудови та функціонування системи автоматизованого спостереження (моніторингу) за вмістом забруднюючих речовин в атмосферному повітрі.

8. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити на офіційному веб-сайті Запорізької міської влади інформацію про результати розгляду пропозицій громадських слухань.

9. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

 

Міський голова                                           В.В.Буряк

Копії документа для завантаження