Про визнання житлового будинку по вул. Аматорська,40 непридатним для проживання

від 07.11.2018. Дата оприлюднення 07.11.2018

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.14 Житлового кодексу України, постановою Ради Міністрів УРСР від 26 квітня 1984 року №189 «Про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання», розглянувши акт обстеження технічного стану житлового будинку  по  вул. Аматорська,40  від  17.04.2018, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати житловий будинок по вул. Аматорська,40 непридатним для проживання, таким, що не відповідає санітарним і технічним вимогам, та підлягає знесенню, а мешканці відселенню.

2. Комунальному підприємству «Запоріжремсервіс» Запорізької  міської ради здійснювати постійний  контроль  за  технічним  станом  житлового будинку по вул. Аматорська,40 до остаточного вирішення питання відселення мешканців та знесення будинку.

3. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради  по  Заводському району вжити  заходів  щодо  відселення   мешканців   житлового  будинку  по  вул. Аматорська,40.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                                          В.В.Буряк

Копії документа для завантаження