Про встановлення товариству з обмеженою відповідальністю «Енергоспецінвест Комфорт» тарифів на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії

Рішення виконавчого комітету №522 від 22.11.2018. Дата оприлюднення 22.11.2018

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», «Про теплопостачання», «Про альтернативні джерела енергії», Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», виконавчий  комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1.Встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Енергоспецінвест Комфорт» (ідентифікаційний код 41230779) тарифи на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, на рівні:

1.1.Для потреб населення:

тариф на теплову енергію – 954,39 грн./Гкал (без ПДВ);

тариф на виробництво теплової енергії - 891,43 грн./Гкал (без ПДВ);

1.2. Для потреб бюджетних установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету:

тариф на теплову енергію – 1494,50 грн./Гкал (без ПДВ);

тариф на виробництво теплової енергії -  1419,01 грн./Гкал (без ПДВ);

1.3. Для потреб інших споживачів:

тариф на виробництво теплової енергії -  849,00 грн./Гкал (без ПДВ);

тариф на постачання теплової енергії -   5,43 грн./Гкал (без ПДВ).

 2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 21.09.2018 № 442 «Про встановлення товариству з обмеженою відповідальністю «Енергоспецінвест Комфорт» тарифів на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії, її постачання  для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, та інших споживачів».

3. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

 

Перший заступник міського голови 

з питань діяльності виконавчих  органів ради                                           С.М.Мішок