Про організацію обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у м. Запоріжжя

Рішення виконавчого комітету №525 від 26.11.2018. Дата оприлюднення 29.11.2018

Керуючись статтею 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684  (зі змінами, внесеними згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 19.09.2018 № 806 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684»), з метою забезпечення організації обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у м. Запоріжжя виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та  учнів у  м. Запоріжжя (додається).

2. Визначити  департамент освіти і науки Запорізької міської ради відповідальним за ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та  учнів у  м. Запоріжжя, за створення та постійне оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку.

3. Закріпити території обслуговування за закладами загальної середньої освіти  м. Запоріжжя згідно з додатком.

4. Зобов’язати органи місцевого самоврядування, які володіють даними про дітей дошкільного та шкільного віку в м. Запоріжжя, у тому числі, але не виключно, департамент реєстраційних послуг Запорізької міської ради, службу (управління) у справах дітей Запорізької міської ради, управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах міста, департамент охорони здоров’я Запорізької міської ради в межах своїх повноважень надавати департаменту освіти і науки Запорізької міської ради дані про дітей дошкільного та шкільного віку в м.Запоріжжя.

5. Просити місцеві органи виконавчої влади, які володіють даними про дітей дошкільного та шкільного віку в м. Запоріжжя, у тому числі, але не виключно, Дніпровський відділ поліції ГУНП у Запорізькій області сприяти в межах своїх повноважень наданню департаменту освіти і науки Запорізької міської ради даних про дітей дошкільного та шкільного віку в м. Запоріжжя.

6. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 20.04.2018 №184 «Про організацію обліку дітей шкільного віку та учнів в м. Запоріжжя» (зі змінами), від 23.12.2015 №539 «Про організацію обліку дітей дошкільного віку в м. Запоріжжя».

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                          В.В.Буряк

Копії документа для завантаження