Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання м. Запоріжжя

Рішення виконавчого комітету №628 від 17.12.2018. Дата оприлюднення 21.12.2018

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про охорону дитинства», «Про загальну середню освіту», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», постановами Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», від 02.02.2011 № 116  «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість», від 27.12.2001 № 1752 «Про норми харчування у протитуберкульозних закладах для осіб, хворих на туберкульоз, та малолітніх і неповнолітніх осіб, інфікованих мікобактеріями туберкульозу», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.11.2018 № 526 «Про затвердження переліку категорій дітей, що забезпечуються безоплатним харчуванням у комунальних закладах освіти, та встановлення показників вартості харчування дітей у комунальних закладах освіти  м. Запоріжжя у 2019 році»,  виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання  м. Запоріжжя (додається).

2. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради  (Погребняк Ю.В.):         

2.1. Забезпечити своєчасне визначення контингенту учнів, яким надається харчування за рахунок бюджетних коштів.

2.2. Харчування учнів здійснювати відповідно до Положення про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання м. Запоріжжя.

3.  Визнати  таким,  що  втратило  чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2017 № 98 «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Запоріжжя».

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Еделєва В.Г.

 

 

Міський голова                                                               В.В. Буряк

Копії документа для завантаження