Про проведення громадського обговорення

Розпорядження міського голови №398р від 26.12.2018. Дата оприлюднення 02.01.2019

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», рішення Запорізької міської ради від 24.04.2013 № 17 «Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань суспільно-економічного розвитку м.Запоріжжя», з метою інформування, а також врахування громадських інтересів та залучення мешканців міста до обговорення питання перейменування вул.Заводська на вул.імені Іоанна    Павла ІІ в м.Запоріжжя, на підставі звернень парафіян католицького собору Бога Отця Милосердного, представників інших релігійних громад:

1. Визначити організатором проведення громадського обговорення районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському району.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району в порядку, встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989:

2.1. Провести громадське обговорення щодо перейменування вул.Заводська на вул. імені Іоанна Павла ІІ в м. Запоріжжя з 10 грудня 2018 року по 07 лютого 2019 року, самостійно визначивши форму його проведення.

2.2. Надати управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення для оприлюднення його на веб-сайті Запорізької міської влади.

2.3. Надати до робочої групи з питань міської топоніміки узагальнений звіт за результатами проведення громадського обговорення.

2.4. Надати управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради узагальнений звіт за результатами проведення громадського обговорення для його оприлюднення на веб-сайті Запорізької міської влади.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

 

Міський голова                                                              В.В.Буряк