Про розподіл придбаних квартир по вул.Рубана, буд.22 кв.53, вул.Академіка Александрова, буд.9 кв.17, вул.Чотирнадцятого жовтня, буд.9 кв.71 вул.Сергія Синенка, буд.81А, кв.134 районним адміністраціям Запорізької міської ради для поліпшення житлових умов дітей-сиріт, осіб з їх числа

від 23.01.2019. Дата оприлюднення 23.01.2019

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.9 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Розподілити придбані квартири районним адміністраціям Запорізької міської ради, як соціальне житло, для поліпшення житлових умов дітей-сиріт, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку, згідно з додатком.

2. Районним адміністраціям Запорізької міської ради здійснити розподіл соціального житла, зазначеного в п.1 даного рішення, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».

3. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордери на квартири, зазначені в п.1 даного рішення, на підставі документів, наданих районними адміністраціями Запорізької міської ради.

4. Комунальному підприємству «Наше місто» Запорізької міської ради укласти договори найму на житлові приміщення, зазначені в п.1 даного рішення, на підставі ордерів.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Бородая О.М.

 

 

Міський голова                                              В.В.Буряк

Копії документа для завантаження