Про затвердження завдання на голосування уповноваженому представнику виконавчого комітету Запорізької міської ради на позачергових загальних зборах учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Територіальне міжгалузеве об’єднання «Запоріжжя»

Рішення виконавчого комітету №89 від 04.03.2019. Дата оприлюднення 05.03.2019

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити завдання на голосування уповноваженому представнику виконавчого комітету Запорізької міської ради на позачергових загальних зборах учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Територіальне міжгалузеве об’єднання «Запоріжжя» (далі – Товариство) (додається).

2. Видати головному спеціалісту-юрисконсульту відділу правової допомоги та судової роботи управління з питань правового забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Алиповій М.В. довіреність для представництва інтересів виконавчого комітету Запорізької міської ради на позачергових загальних зборах учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Територіальне міжгалузеве об’єднання «Запоріжжя», які відбудуться 05.03.2019.

3. Уповноваженому представнику – головному спеціалісту-юрисконсульту відділу правової допомоги та судової роботи управління з питань правового забезпечення діяльності міської ради та її виконавчих органів департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради Алиповій М.В. забезпечити участь та голосування на позачергових загальних зборах учасників товариства з обмеженою відповідальністю «Територіальне міжгалузеве об’єднання «Запоріжжя» у встановленому чинним законодавством України порядку.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк

Копії документа для завантаження