Про підтримку електронної петиції №4588 з питання визнання вуличних котів частиною екосистеми міста Запоріжжя, дозволу їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування та знищувати гризунів

Рішення міської ради №51 від 24.04.2019. Дата оприлюднення 02.05.2019

           Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян» та рішенням Запорізької міської ради від 30.11.2016 №101 «Про затвердження Положення про електронні петиції», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Підтримати петицію № 4588  з питання визнання вуличних котів частиною екосистеми міста Запоріжжя, дозволу їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях їх постійного перебування та знищувати гризунів.

           2. Доручити комунальному підприємству «Побутовик» в межах повноважень вжити заходів з регулювання чисельності безпритульних котів у м. Запоріжжя способом біостерилізації, з урахуванням програми поводження з тваринами у м. Запоріжжі на період 2017-2022 роки, яка спрямована на зменшення чисельності безпритульних тварин в м. Запоріжжі гуманним шляхом та роботу з населенням щодо впровадження відповідального ставлення та стандартів гуманного поводження з тваринами та урахуванням відповідних вимог петиції.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В. Буряк