Про надання комунальному підприємству «Водоканал» дозволу на оновлення рухомого складу через фінансовий лізинг

Рішення міської ради №26 від 29.05.2019. Дата оприлюднення 04.06.2019

           Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фінансовий лізинг», «Про автомобільний транспорт», Цивільним кодексом України, Бюджетним кодексом України, з метою оновлення необхідної техніки та автотранспорту комунального підприємства «Водоканал» в потрібній кількості для  безперебійної роботи при виконанні поточних та аварійних робіт, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Водоканал» на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу.

           2. Доручити комунальному підприємству «Водоканал» вивчити фінансові умови з питань надання послуг фінансового лізингу, провести закупівлю фінансово-лізингових послуг згідно з вимогами чинного законодавства України.

           3. Надати дозвіл генеральному директору комунального підприємства «Водоканал» Нікіфорову О.В. на укладання договору фінансового лізингу після погодження постійною комісією з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.).

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                         В.В. Буряк