Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки зовнішньої мережі теплопостачання по вул.Лахтінській,13 від житлово-будівельного кооперативу №166 “Автомобіліст-4”

від 12.07.2019. Дата оприлюднення 12.07.2019

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані житлово-будівельним кооперативом №166 “Автомобіліст-4”, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від житлово-будівельного кооперативу №166 “Автомобіліст-4” ділянку теплової мережі кварталу 9 від ТК-13 до зовнішньої поверхні житлового будинку №13 по вул.Лахтінській, довжиною каналу 120,0 п.м., ринковою вартістю 360 530,00 грн. (триста шістдесят тисяч п’ятсот тридцять грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 цього рішення та закріплення його на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк