Про урочисті заходи з нагоди відзначення Дня незалежності України у 2019 році у м.Запоріжжя

від 12.08.2019. Дата оприлюднення 12.08.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 07.10.2016 №611 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.06.2013 №249 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя пересувних тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів» та з метою забезпечення безпеки учасників заходів з нагоди відзначення 24 серпня 2019 року у м. Запоріжжя Дня незалежності України, а також святкового оформлення м. Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Визнати святкування Дня незалежності України 24 серпня 2019 року у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий Гай» масовим заходом міського значення з необхідністю організації торговельного обслуговування.

2. Департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити проведення аматорського турніру з боксу та організацію роботи спортивних локацій під час проведення заходу.

3. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради забезпечити участь солістів та творчих колективів підвідомчих закладів культури у святкових заходах 24 серпня 2019 року у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

4. Комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» Запорізької міської ради:

4.1. Забезпечити  встановлення на майданчику біля атракціонів малої сцени 6х8 зі сходами з двох боків, драпіювання сцени,  підключення 3 кВт електроенергії та чергування електрика  24.08.2019 з 13:00 години до завершення заходу.

4.2.Забезпечити підключення електроенергії та чергування електрика 24.08.2019 з 14:00 години  до завершення заходу.

4.3. Забезпечити приміщення для розташування опорного пункту організаторів заходів, керівників правоохоронних органів.

4.4. Забезпечити святкове оздоблення території парку.

5. Комунальному підприємству «Титан» Запорізької міської ради:

5.1. Встановити до 13:00 години 24.08.2019 у Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай» два намети для переодягання артистів (один намет біля малої сцени, другий - біля майданчику з аніматорами).

5.2. Забезпечити необхідною кількістю працівників підприємства для допомоги у своєчасному прибиранні території від сміття під час проведення заходів.

6. Комунальному підприємству електромереж  зовнішнього освітлення  «Запоріжміськсвітло» Запорізької міської ради:

6.1. Забезпечити освітлення всієї території Центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай» під час проведення святкових заходів.

6.2. Забезпечити зовнішнє освітлення двох сцен (на «Сонячній галявині» та літнього театру «Амфітеатр») та прилеглих до них територій.

7. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

7.1. Забезпечити 24.08.2019 сталу роботу міського транспорту під час проведення урочистих заходів.

7.2. Забезпечити перевезення творчих колективів, задіяних у святкових заходах (за поданням департаменту культури і туризму Запорізької міської ради).

8. Визначити районну адміністрацію Запорізької міської ради по Олександрівському району розпорядником зазначених заходів в частині організації торгівельного обслуговування.

9. Рекомендувати суб’єктам господарювання на час проведення масового заходу з нагоди відзначення Дня незалежності України 24.08.2019 з 08.00 год. до 22.00 год. обмежити реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в об’єктах торгівлі, розміщених на території КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай».

10. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району:

10.1. Разом з КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» Запорізької міської ради ознайомити з рішенням суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Центрального парку культури та відпочинку «Дубовий Гай».

10.2. Забезпечити 24.08.2019 роботу локації «Українська кухня» на території Центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

10.3. Забезпечити торговельне обслуговування масового заходу згідно з існуючим порядком.

10.4. Довести до відома суб’єктів господарювання про заборону реалізації напоїв у скляній тарі.

11. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, Управління патрульної поліції в Запорізькій області під час проведення зазначеного заходу:

11.1. Забезпечити охорону громадського порядку та недопущення реалізації та споживання алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території КП «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» та прилеглої до нього території.

11.2. У встановленому законом порядку вжити додаткових заходів щодо недопущення реалізації напоїв у скляній тарі.

11.3. Забезпечити безпеку дорожнього руху під час проведення вищезазначеного заходу.

12. Комунальним підприємствам «Титан» та «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий Гай» Запорізької міської ради:

12.1. Укласти договори з суб’єктами підприємницької діяльності на електроживлення відповідно до вимог діючого законодавства.

12.2. Укласти договори на прибирання території на місцях проведення заходів з учасниками торговельного обслуговування масового заходу.

12.3. Забезпечити організацію належного утримання зазначених територій та вивезення побутового сміття та відходів.

12.4. Забезпечити наявність необхідної кількості біотуалетів для відвідувачів та учасників масового заходу.

13. Просити ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» забезпечити встановлення необхідної кількості контейнерів для збору побутового сміття та відходів і їх вивезення після завершення заходу.

14. Департаменту охорони здоров′я Запорізької міської ради забезпечити чергування 24.08.2019 бригади медиків із сумками-укладками під час проведення заходів.

15. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування 24.08.2019 машини швидкої медичної допомоги під час проведення заходів.

16. Просити Головне управління ДСНС України у Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини поблизу місця проведення зазначеного заходу.

17. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкових заходів з нагоди Дня незалежності України.

18. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Мостового В.О.

 

Міський голова                                                                   В.В.Буряк