Про проведення міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «ЦСКА» (Софія, Болгарія)

Рішення виконавчого комітету №337 від 13.08.2019. Дата оприлюднення 14.08.2019

Згідно листа футбольного клубу «Зоря» Луганськ від 12.08.2019 № 186 щодо проведення в м. Запоріжжя на стадіоні «Славутич-Арена» міжнародного футбольного матчу, з метою забезпечення безпеки проведення в м. Запоріжжя міжнародних змагань, пов’язаних з приїздом великої кількості вболівальників, в тому числі і з інших держав, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Взяти до відома проведення 15.08.2019 на стадіоні «Славутич-Арена» з 20-00 до 22-00 години міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «ЦСКА» (Софія, Болгарія) в рамках відбіркового турніру Ліги Європи УЕФА.

2. Признати на період проведення міжнародного футбольного матчу бульвар Т.Г. Шевченка від проспекту Соборний до вулиці Леоніда Жаботинського зоною збору футбольних вболівальників, а площу Запорізьку - зоною паркування автобусів вболівальників.

3. КП «МФК «Металург» здійснити усі необхідні заходи для підготовки та проведення на належному рівні 15.08.2019 на стадіоні «Славутич-Арена» міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «ЦСКА» (Софія, Болгарія).

4. Перекрити 15.08.2019 рух автомобільного транспорту по вулиці Валерія Лобановського від проспекту Соборний до вулиці Богдана Хмельницького з 14-00 до 23-00 години та по вулиці Трегубенка від проспекту Соборний до вулиці Богдана Хмельницького з 16-00 до 23-00 години.

5. Департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради на період проведення футбольного матчу посилити режим роботи міських лікарень.

6. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради забезпечити на прилеглій до стадіону «Славутич-Арена» території, в зоні збору футбольних вболівальників та в зоні паркування автобусів, дотримання належного санітарного стану до та після матчу.

7. КП «Титан» забезпечити виділення 30 метрів металевої огорожі.

8. КП «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району забезпечити на прилеглій до стадіону «Славутич-Арена» прибудинковій території дотримання належного санітарного стану.

9. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради внести корегування в графік роботи громадського транспорту для перевезення вболівальників до і після міжнародного футбольного матчу у необхідній кількісті та подовжити роботу громадського транспорту до 24-00 години.

10. Просити управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити безпеку дорожнього руху під час проведення міжнародного футбольного матчу.

11. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області:

11.1. Забезпечити охорону громадського порядку під час проведення міжнародного футбольного матчу на стадіоні та за його межами.

11.2. Забезпечити охорону громадського порядку в місцях проживання делегації футбольної команди «ЦСКА» (Софія, Болгарія).

12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                В.В.Буряк