Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 31.05.2010 №230 «Про умови музичного супроводження на літних майданчиках» (зі змінами)

Рішення виконавчого комітету №377 від 23.08.2019. Дата оприлюднення 29.08.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку зі змінами назв органів виконавчої влади, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 31.05.2010 №230 «Про умови музичного супроводження на літніх майданчиках» (зі змінами), а саме п. 3 рішення викласти в новій редакції:

«3. Рекомендувати Головному управлінню Держпродспоживслужби в Запорізькій області, Державній установі «Запорізький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Дніпровському відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та Управлінню патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити в межах наданих повноважень виконання суб’єктами господарювання вимог цього рішення.».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та голів районних адміністрацій Запорізької міської ради.

 

Міський голова                        В.В. Буряк