Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із подальшим продажем права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах)

Рішення міської ради №41 від 28.08.2019. Дата оприлюднення 03.09.2019

            Керуючись статтями 12, 93, 116, 124, 134-139, 186 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про землеустрій», з метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста Запоріжжя та залучення коштів до місцевого бюджету Запорізька міська рада 

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із подальшим продажем права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах), згідно з переліком (додається).

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

 

Копії документа для завантаження