Про спрямування коштів

від 02.10.2019. Дата оприлюднення 02.10.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішеннями Запорізької міської ради від 20.12.2017 №4 «Про затвердження Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства м.Запоріжжя на 2018-2020 роки» (зі змінами та доповненнями), з метою вирішення організаційних питань стосовно підготовки й належного проведення соціологічного дослідження щодо вивчення думки містян з приводу ефективного розподілу коштів бюджету міста та якісного інформування мешканців міста з результатами його проведення, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити комунальному підприємству «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради спрямувати кошти у розмірі 190520,0 (сто дев’яносто тисяч п’ятсот двадцять) грн. на здійснення заходів з вирішення організаційних питань стосовно підготовки й належного проведення соціологічного дослідження.    

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради                                                                                  С.М.Мішок