Про передачу пересувного автобуса-бібліотеки “Volvo” в господарське відання Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”

від 31.10.2019. Дата оприлюднення 31.10.2019

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” та Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” та передати в господарське відання Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” пересувний автобус-бібліотеку “Volvo” інв.№23095, первісною вартістю 104942,95 грн., залишковою - 40228,10 грн.

2. Доручити комунальному підприємству “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий гай” передати, а Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”  прийняти в господарське відання автобус, зазначений в пункті 1 рішення.

3. Зобов’язати Запорізьке комунальне підприємство міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк