Про передачу проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт динамічного світло-музичного фонтану на площі Фестивальній в м. Запоріжжя»

від 19.02.2020. Дата оприлюднення 19.02.2020

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення Запорізької обласної ради від 12.12.2019 № 141 «Про обласний бюджет на 2020 рік» та лист Запорізької обласної державної адміністрації від 13.02.2020 № 08-25/03-76 про передбачення коштів на будівництво об’єкту «Капітальний ремонт динамічного світло-музичного фонтану на площі Фестивальній в м. Запоріжжя», головним розпорядником яких визначено Департамент капітального будівництва Запорізької обласної державної адміністрації, з метою подальшої реалізації проекту щодо капітального ремонту динамічного світло-музичного фонтану на площі Фестивальній, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва»  передати Департаменту капітального будівництва Запорізької обласної державної адміністрації проектно-кошторисну документацію по об’єкту «Капітальний ремонт динамічного світло-музичного фонтану на площі Фестивальній в м. Запоріжжя».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк