Про перевірку об’єктів дозвілля для дітей та дорослих м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №84р від 12.03.2020. Дата оприлюднення 13.03.2020

З метою запобігання дитячого травматизму, забезпечення належних умов для безпечного відпочинку у містах дозвілля м. Запоріжжя для всіх мешканців міста, в тому числі, безпечної експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків міста, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

1. Комунальним підприємствам, виконавчим органам Запорізької міської ради, керуючим компаніям, у чиєму віданні та управлінні перебувають об’єкти дозвілля для  дітей та дорослих, у тому числі, дитячі ігрові та спортивні майданчики, здійснити перевірку цих об’єктів  на предмет їх відповідності нормам безпеки з залученням відповідних фахівців.

2. Перевірку здійснити до кінця березня 2020 року.

3. За результатами перевірки скласти по кожному об’єкту дозвілля для дітей та дорослих, у тому числі дитячих ігрових та спортивних майданчиках, акт та надати на розгляд міському голові Буряку В.В.

4.Рекомендувати житлово-будівельним кооперативам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків у м. Запоріжжі та іншим юридичним особам незалежно від форм власності, у чиєму віданні та управлінні перебувають об’єкти дозвілля для  дітей та дорослих, у тому числі, дитячі ігрові та спортивні майданчики, виконати заходи, передбачені у п.1 даного розпорядження.

5. Контроль за розпорядженням залишаю за собою.

6.Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті Запорізької міської ради.

 

Міський голова                           Буряк В.В.