Про організацію перевезення пасажирів за окремими напрямками на період карантину

Розпорядження міського голови №99р від 31.03.2020. Дата оприлюднення 01.04.2020

Для забезпечення належного та безперебійного перевезення пасажирів за на період карантину, введеного в дію постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (зі змінами):

1. Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» з 02.04.2020 до закінчення дії карантину забезпечити перевезення пасажирів за напрямками «вул. Діагональна – Завод «Супутник» з кількістю транспорту 3 одиниці класу І,ІІ (місткістю від 80 пасажирів) в звичайному режимі руху, «Комбінат «Запоріжсталь» - Нікопольський поворот» з кількістю транспорту 6 одиниць класу І,ІІ (місткістю від 80 пасажирів) в звичайному режимі руху.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати оприлюднення інформації через засоби масової інформації.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                                       В.В.Буряк