Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.01.2012 №10 «Про затвердження Положення та Складу комісії» (зі змінами)

від 06.04.2020. Дата оприлюднення 06.04.2020

Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.01.2012 №10 «Про затвердження Положення та Складу комісії» (зі змінами), а саме у складі комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, посаду Полковнікової Ольги Яківни слід читати «радник міського голови».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                         В.В.Буряк


Пояснювальна записка

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.01.2012 №10 «Про затвердження Положення та Складу комісії» (зі змінами)»

 

Рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.01.2012 №10 (зі змінами) затверджено склад комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує.

Виникла необхідність внести зміни до даного рішення, а саме  у складі комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, посаду Полковнікової Ольги Яківни слід читати «радник міського голови».

 

Заступник начальника управління
соціального захисту населення
Запорізької міської ради                                                          І.В.Озьорна