Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької  міської  ради по Олександрівському району елементів благоустрою

від 10.04.2020. Дата оприлюднення 10.04.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, з метою належного утримання елементів благоустрою, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементи благоустрою – асфальтову дорогу та тротуар в районі в'їзду до центрального парку культури і відпочинку “Дубовий гай” з боку вулиці Глісерної.

2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки майна, зазначеного в п.1 даного рішення у відповідності до вимог чинного законодавства, та облікувати його на балансі вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

3. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Олександрівському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації міської ради інформацію про виконання п.2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову районної адміністрації  Запорізької  міської  ради  по  Олександрівському  району Мостового В.О.

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементів благоустрою”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення від районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району про закріплення на праві оперативного управління елементів благоустрою – асфальтової дороги та тротуара в районі в'їзду до центрального парку культури і відпочинку “Дубовий гай” з боку вулиці Глісерної.

Асфальтова дорога та тротуар в районі в'їзду до центрального парку культури і відпочинку “Дубовий гай” з боку вулиці Глісерної не перебувають на балансі та обслуговуванні жодного з суб’єктів господарювання.

Для забезпечення належного утримання та обслуговування елементів благоустрою є необхідним закріплення таких об'єктів на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району за місцем їх розташування.

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементів благоустрою”, який пропонується для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                                              О.П.Забутний