Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Вознесенівському району ділянки каналізаційної мережі по вул.Бєлокопитова

від 10.07.2020. Дата оприлюднення 10.07.2020

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.136,137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району, враховуючи згоду комунального підприємства “Водоканал” та з метою надання якісних послуг мешканцям міста, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Вознесенівському району ділянку каналізаційної мережі по вул.Бєлокопитова від колодязя КК-1 до колодязя    КК-5, загальною довжиною 100,5 п.м та ринковою вартістю 167 760,00 грн. (сто шістдесят сім тисяч сімсот шістдесят грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району облікувати на балансі майно, зазначене в пункті 1 цього рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал” майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

4. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пунктів 2,3 даного рішення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                    В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради
“Про закріплення на праві оперативного управління за районною
адміністрацією Запорізької міської ради по Вознесенівському району
ділянки каналізаційної мережі по вул.Бєлокопитова”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району про закріплення за нею на праві оперативного управління ділянки каналізаційної мережі по вул.Бєлокопитова.

За висновками комунального підприємства “Водоканал”, ділянка каналізаційної мережі по вул.Бєлокопитова від колодязя КК-1 до колодязя    КК-5, загальною довжиною 100,5 п.м відповідає проєктній документації та вимогам будівельних норм, тож підприємством надано безумовну згоду на прийняття її в господарське відання для подальшого обслуговування.

З метою вирішення нагальної потреби мешканців вулиці Бєлокопитова в забезпеченні утримання зазначеної ділянки мережі водовідведення в належному технічному стані та своєчасного її обслуговування, є необхідним облікування цього майна на балансі суб’єкта права комунальної власності, з подальшою передачею в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”.

Враховуючи пропозиції районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району, згоду комунального підприємства “Водоканал”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено даний проєкт рішення, який внесено для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор  департаменту
комунальної власності та
приватизації  Запорізької
міської ради                                             О.П.Забутний