Про організацію та проведення літературно-мистецького фестивалю "ТОLОКА"

Рішення виконавчого комітету №309 від 03.08.2020. Дата оприлюднення 04.08.2020

Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради спільно із засновником фестивалю – громадською організацією "МейнСтрим" забезпечити організацію та проведення літературно-мистецького фестивалю "ТОLОКА" з 13 серпня 2020 року по 23 серпня 2020 року на основних локаціях міста Запоріжжя: каскад фонтанів "Райдуга", проспект Маяковського та площа Маяковського, площа Театральна, площа Запорізька, бульвар Шевченка та визнати масовим заходом міського значення.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради забезпечити прибирання територій до початку, під час та після заходів.

3. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення "Запоріжміськсвітло" забезпечити подання необхідної потужності електроструму та чергування електрика під час проведення заходів.

4. Комунальному підприємству "Титан" забезпечити прибирання територій до початку, під час та після заходів, подання необхідної потужності електроструму та чергування електрика під час проведення заходів, перевезення та встановлення огородження навкруги концертних майданчиків, а також встановлення та роботу біотуалетів на локаціях проведення фестивалю.

5. Просити Товариство з обмеженою відповідальністю "ВЕЛЬТУМ - Запоріжжя" забезпечити розміщення необхідної кількості  контейнерів для сміття на локаціях проведення фестивалю та своєчасне їх вивезення.

6. Департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради забезпечити чергування медичних працівників  на локаціях проведення фестивалю.

7. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку та  чергування працівників поліції  на локаціях проведення фестивалю.

8. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування заходу.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                             В.В. Буряк