Про затвердження тролейбусного маршруту №2 «Бородінський мкрн – Магазин меблів (Хортицький район)»

від 18.08.2020. Дата оприлюднення 18.08.2020

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт» та з метою покращення пасажирських перевезень електротранспортом, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію тролейбусний маршрут №2 сполученням «Бородінський мкрн – Магазин меблів (Хортицький район)», який буде слідувати  по:   вул. Товариській, вул. Професора Толока, вул. Бородінській, вул. Рельєфній, вул. Щасливій, вул. Дніпровське шосе, вул. Істоміна, вул. Хортицьке шосе, вул. Новгородській, вул. Василя Сергієнка, вул. Героїв 93-ї бригади, пр. Ювілейному та в зворотному напрямку.

2. Комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» розробити та затвердити паспорт тролейбусного маршруту №2 «Бородінський мкрн – Магазин меблів (Хортицький район)».

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради:

3.1. Внести зміни до реєстру тролейбусних маршрутів Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс», затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.11.2019 №523 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.02.2017 №69 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі» та до переліку зупинок громадського транспорту затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.11.2019 №522 «Про затвердження переліку зупинок громадського транспорту на тролейбусних та трамвайних маршрутах в місті Запоріжжі».

3.2. Оприлюднити інформацію щодо організації тролейбусного маршруту №2 через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради.

 

Міський голова                                                   В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про
затвердження тролейбусного маршруту №2
«Бородінський мкрн – Магазин меблів (Хортицький район)»

З метою покращення обслуговування жителів міста електричним транспортом управлінням з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження тролейбусного маршруту №2 «Бородінський мкрн – Магазин меблів».

Для роботи на тролейбусному маршруті №2, сполученням «Бородінський мкрн.  –  Магазин меблів» буде залучено екологічно чистий рухомий склад – тролейбуси з автономним ходом. Зазначений маршрут з’єднає два райони нашого міста Бородінський та Хортицький, що значно покращить пасажироперевезення.

 

Начальник управління
з питань транспортного
забезпечення Запорізької
міської ради                                                         О.О.Власюк