Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №349 від 26.08.2020. Дата оприлюднення 28.08.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішенням Запорізької міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста» (зі змінами), розглянувши звернення комунального підприємства «Запоріжринок» від 07.08.2020 №110 про надання поворотної фінансової допомоги на відновлення «Квіткового павільйону інв.№762» та благоустрій території, розташованої за адресою: м.Запоріжжя, проспект Металургів/вул. Сержанта Медведєва, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати поворотну фінансову допомогу зі строком повернення до 01.03.2021 у сумі 1 500 000,00 (один мільйон п’ятсот тисяч) грн. комунальному підприємству «Запоріжринок» для проведення робіт з відновлення «Квіткового павільйону інв.№762» із проведенням капітальної заміни його основних складових конструкції та благоустрою території, розташованої за адресою: м.Запоріжжя, проспект Металургів/вул. Сержанта Медведєва.

2. Комунальному підприємству «Запоріжринок» провести роботи з відновлення «Квіткового павільйону інв.№762» із проведенням капітальної заміни його основних складових конструкції і благоустрій території та надати звіт щодо використання коштів поворотної фінансової допомоги департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                         В.В.Буряк