Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.01.2020 №12 «Про перевезення мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок у сезон 2020 року»

від 23.10.2020. Дата оприлюднення 23.10.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи велике соціальне значення перевезень мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок, враховуючи лист Державного підприємства «Адміністрація річкових портів», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.01.2020 №12 «Про перевезення мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок у сезон 2020 року», а саме, подовжити термін перевезення мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок річковим та автомобільним транспортом до 30.10.2020 включно.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                           В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету міської ради
«Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської
ради від 27.01.2020 №12 «Про перевезення мешканців міста Запоріжжя до
садово-городніх ділянок у сезон 2020 року»

Приймаючи до уваги велике соціальне значення для мешканців міста Запоріжжя організації перевезень до садово-городніх ділянок у період дачного сезону, лист Державного підприємства «Адміністрація річкових портів» та   враховуючи невиконані рейси 1,2 та 15 жовтня 2020 року у зв'язку з погодними умовами  підготовлений проект  рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.01.2020 №12 «Про перевезення мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок у сезон 2020 року».

Проектом рішення передбачається подовжити термін перевезення мешканців міста Запоріжжя до садово-городніх ділянок річковим та автомобільним транспортом до 30.10.2020 включно за напрямками:

- річковим транспортом за приміськими напрямками: Річковий порт – Кур’яново1; Річковий порт – Н. Олександрівка-2; Річковий порт – Радянське; Річковий порт – Привільне; Річковий порт – Сади; Річковий порт – Сади Запоріжсталі;

- автомобільним транспортом за приміськими маршрутами: Річковий порт – Лози; Річковий порт – Агломерат, Іскра; Річковий порт – Кур’яново-ІІ; Річковий порт  – В.Андріївка; Річковий порт – Н.Олександрівка-І; Річковий порт - С.Андріївка; Річковий порт – Далекі дачі.

 

Начальник управління з питань
транспортного забезпечення
та зв’язку міської ради                                             О.О. Власюк