Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя об'єктів електроенергетики та подальше їх використання

від 23.10.2020. Дата оприлюднення 23.10.2020

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним та Господарським кодексами України, враховуючи звернення Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України щодо передачі об'єктів електроенергетики, які забезпечують електроенергією модульне містечко по вул.Стешенка,18, призначене для тимчасового прожи-вання внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, враховуючи пропозиції комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” та департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради, з метою належного утримання та обслуговування об'єктів електроенергетики, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.За-поріжжяппідстанцію 2КТПГС-630/10/0,4-У1 та кабельні лінії 2КЛ-10кВ АСБ-3*95 L=2*200 м (Т1 КТП-1167, Т2 КТП-1167) від Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької місь-кої ради, департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя та закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством, майна, зазначеного в п.1 рішення, вартістю на момент передачі.

3. Комунальному підприємству  електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” облікувати на балансі об'єкти, зазначені в п.1 рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступ-ника  міського   голови  з   питань   діяльності   виконавчих   органів   ради Мішка С.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                              В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя 
об'єктів електроенергетики та подальше їх використання“

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста України про передачу до комунальної власності міста об'єктів електроенергетики, а саме: підстанції 2КТПГС-630/10/0,4-У1 та кабельних ліній 2КЛ-10кВ АСБ-3*95 L=2*200 м (Т1 КТП-1167, Т2 КТП-1167), які забезпечують електроенергією модульне містечко по вул.Стешенка,18, призначене для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з Донецької та Луганської областей.

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним та Господарським кодексами України, враховуючи пропозиції КП “Запоріжміськсвітло” та департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради, а також нагальну потребу в забезпеченні мешканців модульного містечка по вул.Стешенка,18 послугами з електропостачання та необхідність належної експлуатації та утримання зазначених об'єктів електроенергетики, на засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради внесено проєкт рішення “Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя  об'єктів електроенергетики та подальше їх використання “.

 

Директор департаменту                             О.П.Забутний