Про заходи щодо підготовки до новорічних та різдвяних свят

від 20.11.2020. Дата оприлюднення 20.11.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та згідно з рішенням Запорізької міської ради від 20.12.2017 №30 «Про затвердження Програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою міста Запоріжжя на 2020-2021 роки» (зі змінами та доповненнями), виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради забезпечити святкове оформлення площі Маяковського та бул. Шевченка до новорічних та різдвяних свят.

2. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити:

2.1. Монтаж /демонтаж, експлуатацію та прикрашання новорічної ялинки на площі Маяковського (з введенням в експлуатацію до 19.12.2020/демонтаж – до 25.01.2021).

2.2. Доставку та розстановку необхідної кількості огородження новорічної ялинки на площі Маяковського.

2.3. Встановлення необхідної кількості біотуалетів на період підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят.

3. Доручити комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» підключення до мереж зовнішнього освітлення гірлянд, ілюмінацій, ілюмінаційних малих архітектурних форм та новорічних композицій на площі Маяковського та бул. Шевченка.

4. Районним адміністраціям міської ради забезпечити належний санітарний стан на території районів до новорічних та різдвяних свят з 19.12.2020 до 19.01.2021.

5. Просити Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області забезпечити цілодобову охорону міських новорічних ялинок, ілюмінаційних малих форм та інсталяцій на площі Маяковського та бул. Шевченко із залученням правоохоронних органів в установленому порядку на період з 19.12.2020 до 20.01.2021.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення виконавчого комітету «Про заходи щодо підготовки до новорічних та різдвяних свят»

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та згідно з рішенням Запорізької міської ради від 18.12.2019 №15 «Про затвердження Програми розвитку інфраструктури та комплексного благоустрою міста Запоріжжя на 2020-2022 роки».

З метою покращення привабливості міста у період новорічних та різдвяних свят буте проводитись святкове оформлення площі Маяковського та бульвара Шевченко.

Враховуючі вищезазначене, на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради виноситься проект рішення виконавчого комітету «Про заходи щодо підготовки до новорічних та різдвяних свят».

 

Заступник директора департаменту
інфраструктури та благоустрою
Запорізької міської ради                                                              М.Г. Байло