Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.06.2018 №39 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами та надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою» зі змінами та доповненнями

Рішення міської ради №41 від 27.01.2021. Дата оприлюднення 01.02.2021

          Керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.06.2018 №39 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право оренди яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами та надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою» зі змінами та доповненнями, затвердивши Перелік земельних ділянок, призначених для продажу права оренди на земельних торгах (у формі аукціону) окремими лотами в новій редакції (додається).

          2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2389 га, кадастровий номер 2310100000:06:010:0059, по вул.Героїв 93-ї бригади,28 для розташування об’єкту торгівлі.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.).

 


Міський голова                                                                    В.В.Буряк

 

Копії документа для завантаження