Про продовження товариству з обмеженою відповідальністю «Реклама Сервіс Україна» строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами

від 04.03.2021. Дата оприлюднення 04.03.2021

Керуючись Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.2013 № 45 (зі змінами, внесеними рішенням виконавчого комітету міської ради від 17.12.2018 №600) та розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Реклама Сервіс Україна» (ідентифікаційний код 32292300) про продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Продовжити товариству з обмеженою відповідальністю «Реклама Сервіс Україна» на один рік строк дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами №135/11 – фасадна рекламна конструкція, форматом 3,0х6,0 м, за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 11.

2. Доручити департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради - робочому органу з питань розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжі внести відповідні зміни у дозвіл на розміщення зовнішньої реклами №135/11.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради.

 

Міський голова                                     В.В. Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради  «Про продовження товариству з обмеженою відповідальністю «Реклама Сервіс Україна» строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами»

 

Прийняття даного рішення обумовлене зверненням, відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», товариства з обмеженою відповідальністю «Декада» з заявою про продовження строку дії дозволу №135/11 на розміщення зовнішньої реклами.

Надані дозвільні документи та додані матеріали відповідають вимогам Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067 та Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.2013 № 45 (зі змінами), зокрема, погоджені з уповноваженим власником місця розташування рекламної конструкції органом.

З урахуванням цього був підготовлений відповідний проект рішення.

 

Директор
департаменту комунальної
власності та приватизації
Запорізької міської ради                                                                О.П.Забутний