Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.10.2018 №473 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»

Рішення виконавчого комітету №153 від 28.04.2021. Дата оприлюднення 30.04.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», «Про ціни та ціноутворення», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи пропозиції підприємства-перевізника, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.10.2018 №473 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс», виклавши пункт 1 в наступній редакції:

«1. Встановити тариф на перевезення пасажирів у міському електротранспорті комунального підприємства «Запоріжелектротранс» (трамвай, тролейбус) у розмірі 6,00 грн за одну поїздку, вартість перевезення багажу - у розмірі 6,00 грн за кожне місце багажу.».

2. Комунальному підприємству «Запоріжелектротранс» провести розрахунок вартості місячних проїзних квитків відповідно до пункту 1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

 

Міський голова                                         В.В.Буряк