Про внесення змін до міських маршрутів загального користування

від 13.05.2021. Дата оприлюднення 13.05.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями, наказом Міністерства інфраструктури України від 15.07.2013 №480 «Про затвердження Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», враховуючи затверджену схему організації дорожнього руху при проведенні робіт по об’єкту  «Реконструкція   вул.  Шевченка  від  вул.  8  Березня  до  вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка  до вул. Калібрової  в м. Запоріжжі», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Тимчасово, на час закриття руху транспорту по вулиці Шевченка та вулиці Солідарності, внести зміни до автобусних маршрутів загального користування №56 «Комбінат «Запоріжсталь» - Центральна прохідна», №57 «Комбінат «Запоріжсталь» - Міськпаливо», а  саме: організувати  рух  автобусів від вулиці Восьмого Березня по вулицям: Ігоря Сікорського, Калібровій та далі за маршрутами в прямому та зворотному напрямках руху.

2. Тимчасово, на час закриття руху транспорту по вулиці Солідарності, внести зміни до автобусного маршруту загального користування  №6 «вул. Авраменка – Обласна бібліотека», а саме: організувати  рух автобусів від перетину вулиці Ігоря Сікорського та вулиці Восьмого Березня по вулицям: Восьмого Березня, Іванова та далі за маршрутом в прямому та зворотному напрямках руху.

3. Доручити управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати внесення відповідних змін до паспортів автобусних маршрутів загального користування №6, 56, 57.

4. Доручити підприємствам-перевізникам, які обслуговують автобусні маршрути загального користування №6, 56, 57, внести зміни до паспортів маршрутів згідно з пунктами 1,2 рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету міської ради.

 

Міський голова                           В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
«Про внесення змін до міських маршрутів загального користування»

На час проведення робіт по об’єкту  «Реконструкція   вул.  Шевченка  від  вул.  8  Березня  до  вул. Солідарності і вул. Солідарності від вул. Шевченка  до вул. Калібрової  в м. Запоріжжі» передбачається поетапне закриття руху транспорту по вул. Шевченка та вул. Солідарності.

Відповідно до затвердженої маршрутної мережі по зазначеним вулицям проходять автобусні маршрути:

-№56, 57 – по вул. Шевченка та вул. Солідарності;

-№6 – по вул. Солідарності.

З метою забезпечення перевезень пасажирів під час проведення реконструкції, враховуючи погоджену управлінням патрульної поліції в Запорізькій області схему організації дорожнього руху, пропонується затвердити зміни до міських маршрутів загального користування №6, 56, 57.

 

Начальник управління з питань
транспортного забезпечення
та зв’язку міської ради                                                                     О.О.Марголін