Про організацію та проведення міського заходу до Дня молоді

Розпорядження міського голови №106р від 15.06.2021. Дата оприлюднення 16.06.2021

На виконання Програми фінансування заходів з питань сім’ї та молоді на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням  Запорізької міської ради від 28.12.2020 № 25, з метою створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації молоді міста, формування її громадянської позиції і національно-патріотичної свідомості,  з нагоди відзначення Дня молоді в м. Запоріжжя

1. Департаменту спорту сім’ї та молоді Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення міського заходу, присвяченого Дню молоді, 26.06.2021 – 27.06.2021  з 12-00 до 22-00 години в Парку трудової слави дотримуючись санітарних вимог, затверджених постановою Кабінетів Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби коронавірусу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями).

2. Комунальному підприємству «Титан» забезпечити встановлення 4 біотуалетів.

3. Комунальному підприємству «Зеленбуд» забезпечити встановлення 4 контейнерів для сміття, чергування  робітників для дотримання належного санітарного стану місць проведення заходу.

4. Доручити комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, виготовити інформаційні матеріали з сюжетами соціальної спрямованості щодо проведення 26.06.2021 - 27.06.2021 загальноміського святкового заходу до Дня молоді у кількості 5 плакатів формату 3,0х6,0м та 5 плакатів формату 1,2х1,8м та забезпечити їх розміщення на вільних від комерційної реклами рекламних площинах, які перебувають у комунальній власності.

5. Комунальному підприємству «Запоріжміськсвітло» забезпечити підключення обладнання та чергування електрика під час проведення заходу.

6. Просити Запорізьке районне управління поліції ГУМВС поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити посилену охорону громадського порядку під час проведення заходу.

7. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації організувати чергування бригади швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу.

8. Просити Головне управління ДСНС України в Запорізькій області забезпечити чергування пожежної машини під час проведення заходу.

9. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування святкового заходу.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г.

 

Міський голова                                                                                                     В.В. Буряк