Про відпуск палива з місцевого резерву

від 21.07.2021. Дата оприлюднення 21.07.2021

Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», Порядком створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в місті Запоріжжі, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.09.2017 №577 виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити видачу управлінням з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради дизельного палива у кількості 580 (п’ятсот вісімдесят) літрів Комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня №7» міської ради відповідно до Протоколу позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 03.07.2021 №25.

2. Комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня №7» міської ради надати до управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради акти про використання матеріальних цінностей, визначених в пункті 1.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                         В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до рішення виконавчого комітету міської ради
«Про відпуск палива з місцевого резерву»

Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 №775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», Порядком створення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в місті Запоріжжі, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.09.2017 №577 виникла необхідність погодити видачу дизельного палива у кількості 580 (п’ятсот вісімдесят) літрів згідно з Протоколом позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя від 03.07.2021 №25 для забезпечення функціонування Комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня №7» міської ради через аварійне відключення енергопостачання та залучення додаткових електрогенераторів.

 

Заступник начальника управління
з питань попередження надзвичайних
ситуацій та цивільного захисту
населення міської ради                                    М.В. Крохмаль