Про створення тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки фінансової, адміністративної та господарчої діяльності КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР

Рішення міської ради №45 від 29.09.2021. Дата оприлюднення 07.10.2021

        Керуючись ст.ст. 11, 26, 48 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 67 Регламенту Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Створити тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки фінансової, адміністративної та господарчої діяльності КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР за період 3 01.01.2020 до 01.09.2021.

        2. Затвердити склад тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з питань перевірки фінансової, адміністративної та господарчої діяльності КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР (додаток 1).

        3. Затвердити Положення про тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з питань перевірки фінансової, адміністративної та господарчої діяльності КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР (додаток 2).

        4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наумова Г.Б. та постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Кулєш І.О.).

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження