Про організацію проведення спеціальної перевірки у виконавчому комітеті Запорізької міської ради

Розпорядження міського голови №165р від 04.10.2021. Дата оприлюднення 11.10.2021

Керуючись статтями 56-58 Закону України «Про запобігання корупції», Порядком проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 №171, для забезпечення організації проведення спеціальної перевірки:

1. Відповідальним за підготовку запитів про перевірку відомостей щодо особи, яка претендує на зайняття посади, яка передбачає зайняття відповідального або особливо відповідального становища, або посади з підвищеним корупційним ризиком, визначити відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради.

2. Розгляд інформації про результати спеціальної перевірки, яка надійшла від органів, що проводили перевірку, підготовку довідки про результати спеціальної перевірки, ознайомлення осіб, щодо яких проводилась спеціальна перевірка, з довідкою про результати спеціальної перевірки доручити головному спеціалісту з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради Роману ДОЛИННОМУ.

3. Довідку про результати спеціальної перевірки, підписану головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради, документи спеціальної перевірки додавати до особових справ осіб, щодо яких проведено спеціальну перевірку.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Секретар міської ради                                                                      Анатолій КУРТЄВ