Про внесення змін до розпорядження міського голови від 17.02.2021 №25р «Про створення міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій»

Розпорядження міського голови №168р від 07.10.2021. Дата оприлюднення 11.10.2021

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей» та у зв’язку з кадровими змінами:

1. Внести зміни до складу міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій, затвердженого розпорядженням міського голови від 17.02.2021 №25р «Про створення міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій», а саме:

1.1. Вивести зі складу міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій, Пустоварова Анатолія Івановича, Полковнікову Ольгу Яківну та Гриценка Віталія Володимировича.

1.2. Ввести до складу міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій:

Васюка Анатолія Григоровича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, головою штабу;

Швеця Юрія Васильовича, начальника управління соціального захисту населення міської ради, заступником голови штабу;

Грянистого Володимира Івановича, заступника голови районної адміністрації міської ради по Дніпровському району, членом штабу.

2. Посади членів міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період та під час надзвичайних ситуацій: Дівєєвої Оксани Володимирівни слід читати «начальник відділу організаційно-методичного забезпечення та роботи із зверненнями громадян департаменту охорони здоров’я міської ради»; Семечаєвської Наталії Костянтинівни слід читати «заступник голови районної адміністрації міської ради по Комунарському району».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васюка А.Г.

 

Секретар міської ради                            Анатолій КУРТЄВ