Про встановлення меморіальної дошки на честь загиблого бійця 28-ої окремої механізованої бригади Тішкіна Олега Васильовича

від 02.12.2021. Дата оприлюднення 02.12.2021

Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням робочої групи з питань міської топоніміки (протокол № 17 від 02.03.2021),  з метою увічнення пам’яті загиблого бійця 28-ої окремої механізованої бригади Тішкіна Олега Васильовича, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити встановлення меморіальної дошки на честь загиблого бійця 28-ої окремої механізованої бригади Тішкіна Олега Васильовича, який героїчно загинув 02.03.2016 в районі с. Розквіт, Станично-Луганського району, Луганської області під час проведення антитерористичної операції, на фасаді будинку № 70 по вул. Товариській м. Запоріжжя.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Романа ТАРАНА.

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про встановлення меморіальної дошки на честь загиблого бійця 28-ої окремої механізованої бригади Тішкіна Олега Васильовича»

 

Проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про встановлення меморіальної дошки загиблому під час проведення АТО/ООС Тішкіну Олегу Васильовичу», підготовлено керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу засідання робочої групи з питань міської топоніміки від 02.03.2021 № 17 з метою увічнення пам’яті загиблого бійця 28-ої окремої механізованої бригади Тішкіна Олега Васильовича, який героїчно загинув 02.03.2016 в районі с. Розквіт, Станично-Луганського району, Луганської області під час проведення антитерористичної операції, на фасаді будинку № 70 по вул. Товариській м. Запоріжжя.

Враховуючи те, що Тішкін Олег Васильович загинув захищаючи територіальну цілісність України та з метою увічнення його пам’яті, пропонується встановити меморіальну дошку на фасаді будинку № 70 по вул. Товариській,  де він проживав.

 

Голова районної адміністрації
Запорізької міської ради
по Дніпровському району                                                            В. В. Змієнко