Про надання фінансової допомоги

від 11.01.2022. Дата оприлюднення 11.01.2022

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 № 28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста» (зі змінами), рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 23.118.2021 №443 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення комунального підприємства «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» про фінансову допомогу на поворотній основі, в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, з метою покращення організації процесу диспетчеризації пасажироперевезень, оперативності, якості послуг, що надаються населенню, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати поворотну фінансову допомогу комунальному підприємству «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту»  у  сумі 393 829 (триста дев’яносто три тисячі вісімсот двадцять дев’ять) грн. 00 коп. зі строком повернення до 31.12.2022 для фінансування виплати заробітної плати з нарахуванням в січні-лютому 2022 року.

2. Контроль за цільовим використанням коштів комунальним підприємством «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» покласти на орган управління майном підприємства – управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради та комунальному підприємству «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» надати звіт щодо використання підприємством поворотної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА.

 

Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради                                                                                                 Олександр ВЛАСЮК


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету
Запорізької міської ради «Про надання фінансової допомоги»

З метою підвищення якості роботи громадського транспорту, організації процесу диспетчеризації пасажироперевезень, покращення оперативності, якості послуг, що надаються населенню доручається комунальному підприємству «Градпроект» в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, для якісного функціонування підприємства надати поворотну фінансову допомогу комунальному підприємству «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту» у сумі 393 829 (триста дев’яносто три тисячі вісімсот двадцять дев’ять) грн. 00 коп. зі строком повернення до 31.12.2022 року.

 

Виконуючий обов’язки директора
департаменту архітектури та
містобудування Запорізької
міської ради                                                                  Леонід ТЕНДІТНИК