Про надання дозволу на списання майна комунальної власності, яке перебуває в господарському віданні КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

від 25.01.2022. Дата оприлюднення 25.01.2022

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженим рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 № 80 (зі змінами), враховуючи звернення та документи, надані КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, висновок департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та протокол постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності від 15.11.2021 № 52, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на списання складу /літ.И/ інвентарний номер 394/ВР­­_1, який перебуває в господарському віданні  КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” та розташований за адресою: Запорізька область  м. Запоріжжя,  бульвар Гвардійський, 135а.

2. КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”:

2.1. Списати склад /літ.И/, інвентарний номер 394/ВР­­_1, розташований за адресою: Запорізька область  м. Запоріжжя  бульвар Гвардійський, 135а.

2.2. Матеріали, які придатні для подальшого використання, оприбуткувати. Вторинну сировину, непридатну для подальшого використання, здати установам, що здійснюють її збирання.

2.3. Отримані від реалізації матеріалів кошти перерахувати до спеціального фонду бюджету міста: отримувач - ГУК у Зап.обл/ТГ  м. Запоріжжя /31030000, ЄДРПОУ - 37941997, банк  отримувача - Казначейство України (ел. адм. подат.),  код класифікації доходів бюджету  - 31030000  “Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності”, номер рахунку (IBAN) UA398999980314121905000008479.

2.4. Здійснити заходи щодо внесення поточних змін до матеріалів технічної інвентаризації  та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

2.5. Надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради звітні документи про виконання пунктів 2.1. - 2.4. даного рішення.

  3. Контроль за виконанням рішення  покласти  на  заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих  органів ради Віктора Гординського.

 

Секретар міської ради                                                                 Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про надання дозволу на списання майна комунальної власності, яке перебуває в господарському віданні КОНЦЕРНУ  “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” про надання дозволу на списання майна комунальної власності, яке перебуває в його господарському віданні.

Комісія, створена розпорядженням Запорізького міського голови від 13.07.2016 № 399р “Про створення постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, яке належить територіальній громаді м.Запоріжжя” (зі змінами) розглянула документи, надані КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” у відповідності до вимог Положення про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 № 80 (зі змінами).

На момент роботи комісії, запропонований для списання склад /літ.И/, розташовано за адресою м. Запоріжжя, бульвар Гвардійський, 135а, демонтовано у зв’язку з незадовільним технічним станом.   

Враховуючи надані КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” документи та висновки комісії, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконкому міської ради “Про надання дозволу на списання майна комунальної власності, яке перебуває в господарському віданні КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, який вноситься для розгляду на чергове засідання виконкому міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                                               Олександр ЗАБУТНИЙ