Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради квартир, придбаних Запорізькою міською радою для забезпечення житлом окремих категорій громадян

від 27.01.2022. Дата оприлюднення 27.01.2022

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Господарським кодексом України, розглянувши звернення департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та надані документи, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради об'єкти нерухомого майна права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, а саме:

квартиру № 45 в житловому будинку № 73а по вул. Історичній у м. Запоріжжя, житловою площею 17,3 кв.м, загальною площею 33,83 кв.м та вартістю 500 000,00 грн. (п'ятсот тисяч гривень 00 копійок);

квартиру № 32 в житловому будинку № 3 по вул. Маршала Судця у м. Запоріжжя, житловою площею 18,7 кв.м, загальною площею 39,16 кв.м та вартістю 638 000,00 грн. (шістсот тридцять вісім тисяч гривень 00 копійок);

квартиру № 4 в житловому будинку № 8 по провулку Явірному у м. Запоріжжя, житловою площею 14,7 кв.м, загальною площею 32,1 кв.м та вартістю 563 000,00 грн. (п'ятсот шістдесят три тисячі гривень 00 копійок).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Гординського.

 

Секретар міської ради                                                       Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради квартир, придбаних  Запорізькою міською радою для забезпечення житлом окремих категорій громадян”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради  надійшло звернення департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради  про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “Наше місто” Запорізької міської ради квартир: № 45 по вул.Історичній, 73а, № 32 по вул. Маршала Судця, 3 та № 4 по провулку  Явірному, 8, які придбані Запорізькою міською радою для забезпечення житлом окремих категорій громадян.

Для належного обслуговування квартир та можливості їх подальшої приватизації, відповідно до норм чинного законодавства, необхідним є  закріплення квартир на праві господарського відання за КП “Наше місто” Запорізької міської ради.

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та Господарського кодексу України департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлений та вноситься на розгляд виконавчого комітету Запорізької міської ради даний проєкт рішення.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                      Олександр ЗАБУТНИЙ