Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “ВРЕЖО №7” об’єкта нерухомого майна по вул. Євпаторійська, 5а

від 02.02.2022. Дата оприлюднення 02.02.2022

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, враховуючи рішення Заводського районного суду м. Запоріжжя по справі №332/3083/20 провадження № 2-о/332/13/21 від 29 березня 2021 р., виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” кафе загальною площею 233,9 кв.м (реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1337256423101), яке розташовано за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Євпаторійська, 5а.

2. Доручити комунальному підприємству “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки майна, зазначеного у п. 1 даного рішення, та облікувати його на балансі у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Зобов’язати комунальне підприємство “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п. 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа Тарана.

 

Секретар міської ради                                                                                Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про закріплення на праві господарського відання за комунальним підприємством “ВРЕЖО №7” об’єкта нерухомого майна по вул. Євпаторійська, 5а”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення від районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про передачу на баланс об’єкта нерухомого майна, розташованого по вул. Євпаторійська, 5а.

За рішенням Заводського районного суду м. Запоріжжя по справі №332/3083/20 провадження № 2-о/332/13/21 від 29 березня 2021 р. власником об'єкта нерухомого майна, розташованого за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Євпаторійська, 5а, є територіальна громада м. Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

Для забезпечення належного утримання, обслуговування  та подальшого використання вищезазначеного об’єкта нерухомого майна, необхідним є закріплення його за комунальним підприємством “ВРЕЖО №7” на праві господарського відання.

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району та згоду комунального підприємства “ВРЕЖО №7”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради, який пропонується для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                                                           Олександр ЗАБУТНИЙ