Про організацію проведення коригуючого пасажирообстеження на маршрутах загального користування

Рішення виконавчого комітету №38 від 10.02.2022. Дата оприлюднення 10.02.2022

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», «Про міський електричний транспорт», з метою визначення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій  громадян  у  відсотках  виконавчий  комітет  Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»:

1.1. Організувати проведення коригуючого обстеження пасажиропотоків на міських маршрутах загального користування для визначення показників для розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян за власний кошт:

1.1.1. На маршрутах електротранспорту (трамвай, тролейбус).

1.1.2. На автобусних маршрутах (транспорт на яких відповідає конкурсним умовам, умовам договорів на надання послуг з перевезення пасажирів (клас А, І, ІІ, ІІІ)).

1.2. Надати до управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради результати обстеження пасажиропотоків на маршрутах загального користування, визначених п.1.1 рішення.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Романа ТАРАНА.

 

Секретар міської ради                                                                                Анатолій КУРТЄВ


Пояснювальна записка

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про  організацію  проведення коригуючого пасажирообстеження  на маршрутах  загального користування»

 

На виконання протокольного доручення за результатами нарад з питання розроблення Порядку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на міських маршрутах загального користування в новій редакції, які відбулися 27.01.2022 та 02.02.2022, під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Власюка О., управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради доручено за результатами пасажирообстеження надати управлінню з питань соціального захисту населення міської ради показники для розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на міських маршрутах загального користування (трамвай, тролейбус, автобус).

На підставі вищевикладеного пропонується розглянути питання  доручення ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс» організувати проведення коригуючого обстеження пасажиропотоків на міських маршрутах загального користування для визначення показників для розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян за власний кошт.

 

Заступник начальника управління з
питань транспортного забезпечення
та зв’язку міської ради                                                                   Михайло СКОРОХОДОВ