Про внесення змін до розпорядження міського голови від 12.01.2021 №10р «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №44р від 08.02.2022. Дата оприлюднення 11.02.2022

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 18.12.2020 №512 «Про затвердження Положення про порядок надання матеріальної допомоги тяжкохворим громадянам міста Запоріжжя, що потребують лікування, яке дорого коштує»:

1. Внести зміни до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, затвердженого розпорядженням міського голови від 12.01.2021 №10р «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує» (зі змінами), а саме:

1.1. Вивести зі складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, Драчову Ірину Іванівну.

1.2. Ввести до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги на лікування, яке дорого коштує, Шимко Вікторію Олександрівну, завідувача терапевтичним відділенням поліклініки КНП «Міська лікарня №3» ЗМР (за згодою), членом комісії.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                                  Анатолій КУРТЄВ