Про передачу нежитлового приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29 в оперативне управління департаменту культури і туризму Запорізької міської ради

від 22.02.2022. Дата оприлюднення 22.02.2022

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст. 136, ст. 137 Господарського кодексу України, враховуючи звернення комунального підприємства “Примула”, департаменту культури і туризму Запорізької міської ради, висновок департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради, з метою ефективного і раціонального використання майна комунальної власності, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виключити з переліку об'єктів охорони здоров’я м. Запоріжжя нежитлове приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29, яке перебуває в господарському відання комунального підприємства “Примула”.

2. Вилучити з господарського відання комунального підприємства “Примула” та передати в оперативне управління департаменту культури і туризму Запорізької міської ради нежитлове приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29 площею 142,4 кв.м, первісною вартістю 114942,90 грн., залишковою - 72462,47 грн.

3. Доручити комунальному підприємству “Примула” передати, а департаменту культури і туризму Запорізької міської ради прийняти майно, зазначене в пункті 2 даного рішення.

4. Зобов’язати департамент культури і туризму Запорізької міської ради надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 3 цього рішення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія Васюка.

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу нежитлового приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29
в оперативне управління департаменту культури і туризму
Запорізької міської ради”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення КП “Примула” щодо вилучення з його господарського відання нежитлового приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29 площею 142,4 кв.м, яке підприємством не використовується.

З метою ефективного та раціонального використання майна комунальної власності, враховуючи звернення департаменту культури і туризму міської ради щодо передачі в його оперативне управління нежитлового приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29 для розміщення крафтового музею гастрономії міста Запоріжжя, висновок департаменту охорони здоров’я міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу нежитлового приміщення №5 /літ.А-2/ по пр. Соборному, 29 в оперативне управління департаменту культури і туризму Запорізької міської ради”, який вноситься на розгляд виконавчого комітету міської ради.

 

Директор департаменту комуналь-
ної власності та приватизації
Запорізької міської ради                                               Олександр ЗАБУТНИЙ