Про припинення проведення вибіркової перевірки діяльності Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»

Розпорядження міського голови №59р від 22.02.2022. Дата оприлюднення 24.02.2022

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Припинити вибіркову перевірку діяльності Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс», що здійснювалась відповідно до розпорядження міського голови від 20.12.2021 №248р «Про проведення вибіркової перевірки діяльності Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс»», у зв’язку з відсутністю значних порушень чинного законодавства України в питаннях, що були предметом перевірки.

2. Припинити повноваження тимчасової комісії з проведення вибіркової перевірки діяльності Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс».

3. Визначити управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради місцем зберігання всіх матеріалів вибіркової перевірки діяльності Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту «Запоріжелектротранс».

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ