Про внесення змін до розпорядження міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету»

Розпорядження міського голови №11р від 12.01.2023. Дата оприлюднення 17.01.2023

У зв’язку зі змінами у штатному розписі апарату Запорізької міської ради і виконавчого комітету Запорізької міської ради,

ЗОБОВ‘ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету», а саме в тексті Інструкції щодо виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів і бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету та в Додатку 2 до Інструкції слова «керуючого справами виконкому ради» замінити словами «заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконкому ради».

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

Секретар міської ради                              Анатолій КУРТЄВ