Про здійснення заходів щодо недопущення торгівлі декоративними видами ранньоквітучих рослин

Розпорядження міського голови №42р від 15.02.2023. Дата оприлюднення 20.02.2023

З метою посилення заходів щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, в тому числі, що занесені до Червоної книги України та недопущення торгівлі ними, щорічно у зимово-весняний період,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Районні адміністрації міської ради по районах спільно з департаментом економічного розвитку міської ради, департаментом адміністративних послуг міської ради, департаментом муніципального управління міської ради, установою «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» вжити заходів по недопущенню торгівлі ранньоквітучими рослинами.

2. Просити Запорізьке районне управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, Управління патрульної поліції в м. Запоріжжя Департаменту патрульної поліції України, Державну екологічну інспекцію Південного округу (Запорізька та Херсонська області) спільно з установою «Інспекція з благоустрою міста Запоріжжя» Запорізької міської ради та районними адміністраціями міської ради по районах проводити рейди по недопущенню торгівлі ранньоквітучими рослинами.

3. Управління внутрішньої політики, преси та інформації міської ради через засоби масової інформації довести до відома мешканців міста Запоріжжя про недопущення торгівлі ранньоквітучими рослинами.

4. Розпорядження міського голови від 24.02.2012 № 94р «Про здійснення заходів щодо недопущення торгівлі декоративними видами ранньоквітучих рослин» вважати таким, що втратило чинність.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра КАЗАНЦЕВА.

 

 

Секретар міської ради                                                Анатолій КУРТЄВ