Про створення автоматизованої інформаційної системи

Розпорядження міського голови №169р від 27.06.2023. Дата оприлюднення 03.07.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою прийняття участі в реалізації державної політики у сфері працевлаштування населення, зокрема, внутрішньо переміщених осіб, у місті Запоріжжі з боку місцевої влади та забезпечення ефективної реалізації можливості пошуку громадянами (мешканцями міста/внутрішньо переміщеними особами, які проживають у місті Запоріжжі) робочих місць у виконавчих органах Запорізької міської ради та на комунальних підприємствах міста Запоріжжя,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями, забезпечити створення автоматизованої інформаційної системи у термін до 30.09.2023.

2. Управлінню з питань праці Запорізької міської ради у межах компетенції надати Комунальному підприємству «Центр управління інформаційними технологіями» інформацію для формування вимог до автоматизованої інформаційної системи та розробки технічного завдання.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія ВАСЮКА.

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ